Clujenii știu să aprecieze calitatea, iar cei care vor să mănânce bine vor fi în mod sigur încântați să descopere o pizzerie de un bun-gust ireproșabil. La Pizzeria Seba principalul ingredient este calitatea, asezonat cu seriozitate și respect pentru clienți.

Din acest motiv, Pizza Seba folosește numai ingrediente de calitate superioară, care, împreună cu un aluat deosebit, sunt un adevărat răsfăț pentru gurmanzi, totul fiind preparat într-un cuptor special de lemne și livrat la adresa clientului.

Pizza Seba folosește o rețetă de aluat unică, de la 1957, pentru perfecționarea căreia s-au antrenat peste 2000 de pizzeri. Este un blat gustos, moale, și mai ales ușor, potrivit oricărui regim alimentar.

După o experiență de 12 ani în restaurante italiene și românești, artizanul Pizzeriei Seba, care s-a pregătit într-o prestigioasă academie de bucătari și pizzeri, aduce pe mesele clujenilor preparate delicioase și de cea mai bună calitate.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.