Conform datelor furnizate de către Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, rezultă că, în anul 2013, la nivelul județului au fost aplicate 7.198 sancţiuni contravenţionale pentru „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale„ conform art. 3 pct. 6 din Legea 61/1991. Totodată, au fost sancţionate 16 persoane minore pentru încălcarea prevederilor mai sus menţionate.

De asemenea, pe parcursul anului 2013 au fost cercetate 14 persoane pentru comiterea infracţiunii de prostituţie şi 3 persoane pentru comiterea infracţiunii de proxenetism la nivelul județului Cluj. Tot pe parcursul anului trecut au fost trimise în judecată 4 persoane pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism şi 15 persoane pentru săvâşirea infracţiunii de prostituţie la nivelul județului Cluj.

Polițiștii clujeni efectuează săptămânal controale, însă recunosc că fenomenul este aproape imposibil de oprit.

 

1 COMENTARIU

  1. […] De asemenea, pe parcursul anului 2013 au fost cercetate 14 persoane pentru comiterea infractiunii de prostitutie si 3 persoane pentru comiterea infractiunii de proxenetism la nivelul judetului Cluj. Tot pe parcursul anului trecut au fost trimise in judecata 4 persoane pentru savarsirea infractiunii de proxenetism si 15 persoane pentru savasirea infractiunii de prostitutie la nivelul judetului Cluj.Mai multe detalii pe Gazeta de Cluj […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.